Over Sanne

Psychologisch sterk, kernachtig kort
Vriendelijk en met oprechte interesse stel ik mensen op hun gemak. Tegelijk blijf ik nieuwsgierig en scherp; altijd op zoek naar de motivatie áchter de uitspraak. Uit een prettig (groeps-)gesprek haal ik precies wat u moet weten.

De psychologie van mensen maakt dat de antwoorden nu eenmaal niet aan de oppervlakte liggen. Je moet mensen op hun gemak stellen, goed blijven luisteren en de juiste vragen stellen. Zo krijg je het hele verhaal te pakken. Maar om uit dat verhaal nu de relevante kern te halen, dat vereist weer een goede kennis van de situatie van mijn klanten. Daarom waarderen klanten mijn rapportage – omdat er precies in staat wat ze moeten weten.

Zorgvuldig adviserend, flexibel en snel
Ik werk flexibel en ik handel snel. De kreet “We missen nog input uit de doelgroep!” komt regelmatig voor: dan is een marktonderzoeker nodig die snel kan schakelen. Ik beschik over een netwerk van betrouwbare partners die eveneens snel werken en een hoge kwaliteit bieden.

Tegelijk is de juiste onderzoeksopzet de sleutel tot precieze informatie. Het ene onderwerp vereist bijvoorbeeld een andere aanpak dan het andere. Daarom is het van essentieel belang om vooraf goed geïnformeerd aan de slag te gaan. Samen met mijn klanten kom ik achter de werkelijke vraag, zodat we ook achter het werkelijke antwoord komen.

Kopje koffie?
Bent u benieuwd wat ik voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Ik ben altijd bereikbaar voor een kopje koffie en een goed gesprek.